U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Update april 

Allereerst nieuws rondom het bouwproject van Cedric. Het huis is zo goed als af! Als Pearl foundation hebben wij een donatie gedaan om dit mogelijk te maken, maar ook Cedrics moeder heeft een deel zelf bijgedragen. Het huis wordt door Cedric verhuurt, hiermee verdient hij geld om in zijn levensonderhoud te kunnen voorzien. Nu is er nog geen elektriciteit, maar als dit na een tijdje ook lukt kan hij er nog meer geld mee verdienen. Cedric is zeer blij, zoals je wel kunt zien op de foto's hieronder.

Ook het wekelijks fruit en de cadeautjes in het weeshuis gaan door. We krijgen vaak blije foto’s en mailtjes doorgestuurd. Een klein maar zeer waardevol en dankbaar gebaar wat wij kunnen maken naar deze kinderen toe.

Mrs. Oreta houdt op de hoogte van de Home Based Care kinderen. We krijgen bonnetjes dat schoolgeld wordt betaald en krijgen geregeld te horen welke cijfers kinderen gehaald hebben. We steunen dit schooljaar zo’n 25 kinderen.

Ondanks dat we onze projecten aan het afbouwen zijn, kunnen we nog veel steun geven en heeft dit voor de kinderen in het weeshuis, voor Cedric en voor de kinderen die daardoor naar school kunnen gaan een grote impact. We zijn daar dankbaar voor en willen deze mensen, waar we van zijn gaan houden, blijven steunen! 

Binnenkort verschijnt het nieuwe beleidsplan en financieel jaaroverzicht op de website.