U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Bijbelstudie materiaal (september 2017)

De naam Pearl foundation is niet zomaar gekozen. De ''Pearl'' in onze naam verwijst naar de parel, een zeer kostbaar juweel. Zo zien wij onze doelgroep. We voelen ons gelukkig dat wijzelf geboren zijn in een rijk en gezegend land, maar beseffen ons tegelijk dat dat niet vanzelfsprekend is! Naast onze praktische sponsoring is dat ook iets wat wij met deze mensen delen wanneer wij ze persoonlijk ontmoeten. Elk kind, hoe verwaarloost en onzeker ook, is prachtig in God's ogen en verdient een mooie toekomst! En elk mens met een beperking mag er volledig bij horen en ook naar kunnen bijdragen, God houdt van ze! 

Dit willen we, naast alle praktische ondersteuning, ook duidelijk maken door de kinderen bekend te maken met Gods woord. Pearl ondersteunt het weeshuis daarom met Bijbelstudie materiaal. Als de kinderen oud genoeg zijn om zelf te lezen, krijgen ze een Bijbel cadeau. Zo kunnen de tieners zelf ondervinden en lezen hoe waardevol ze zijn voor God!