U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

'Expeditie Afrika' vertrekt naar Zambia!

Na maanden van voorbereiden, organiseren, inzamelingsacties, kantine-verkopen, heen-en-weer mailen, vrijdagmiddagbijeenkomsten en eindeloze WhatsApp-berichten is het dan eindelijk zover: We vertrekken aanstaande dinsdag 12 april naar Zambia! 

De expeditieleden hebben een indrukwekkende hoeveelheid geld ingezameld om daarmee de projecten in Zambia een helpende hand toe te steken. Dit betekend voor onze stichting erg veel! Naast de financiële steun die gegeven wordt kijken de leerlingen er vooral ook erg naar uit om kennis te maken met de Zambiaanse cultuur en tegelijk ook iets te laten zien van Nederland. We hopen op een fantastische tijd waarin de leerlingen veel indrukken op mogen doen, een bijdrage kunnen leveren en zelf ook veel kunnen leren!

De expeditieleden zullen proberen al tijdens de reis hun ouders en andere achterblijvers op de hoogte te houden van de activiteiten in Zambia en we zullen op deze website uiteraard een uitgebreid reisverslag plaatsen! Tot over een paar weken!


6