U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Cedric kan naar school!

Een van de meest bijzondere ontmoetingen die we hebben gehad met die met Cedric, een ontzettend leuke en vrolijke jongeman van 18 jaar. Cedric is door zuurstofgebrek bij zijn geboorte spastisch en lijkt ook een geestelijke achterstand te hebben. Praten, lopen en zichzelf verzorgen kan hij niet. Zijn alleenstaande moeder is financieel niet in staat hem naar een speciale school te sturen. Ze wonen beiden in een sloppenwijk en met het openbaar vervoer kan Cedric niet mee. 

Met hulp van onze donateurs hebben we dit afgelopen jaar kunnen veranderen. Cedric is opgenomen in het Home Based Care programma van Makeni Ecumenical Centre en dankzij de financiële steun uit Nederland kunnen het schoolgeld en een dagelijkse taxi betaald worden. Sinds halverwege 2015 gaat Cedric nu naar de speciale school die bij het grote overheidsziekenhuis in Lusaka gelegen is. Reden voor dankbaarheid!