U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

''Expeditie Afrika'' Corlear College naar Zambia!

We zijn erg verheugd te kunnen melden dat stichting Pearl foundation een uitdagende samenwerking is aangegaan met het Corlear College uit Nijkerk. Vanuit deze scholengemeenschap wordt ieder een jaar een internationale expeditie georganiseerd waarin leerlingen van verschillende leerniveaus hun eerste ervaring kunnen opdoen met internationaal ontwikkelingswerk. Voor de betreffende leerlingen is dit een erg leerzame en vormende ervaring. Daarnaast kunnen ze zowel financieel als praktisch een mooie bijdrage leveren een een project ver weg. Doel van de leerlingen is: ''Een betere wereld''.

Voor de expeditie van 2016 is uit een selectie van 12 stichtingen, uiteindelijk onze stichting gekozen. Dit betekend concreet dat in de eerste helft van 2016 een groep van 12 leerlingen met daarbij 2 docenten een werkbezoek zal brengen aan onze partner in Zambia: Makeni Ecumenical Centre!

In Zambia is enthousiast gereageerd op het plan en de leerlingen worden van harte welkom geheten! In samenwerking met Makeni en Corlear gaat onze stichting er alles aan doen om de groep optimaal voor te bereiden op een onvergetelijke expeditie! Wordt vervolgd...!

 

Deze toppers gaan in 2016 naar Zambia!