U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

3 september 2013

Loon naar werken! 

Na een zeer lange en moeizame procedure, en een uitgebreide kennismaking met de Zambiaanse bureaucratie is het dan eindelijk zover: De groep mensen met lichamelijke beperkingen uit Mwomboshi en Kalwewe zijn officieel geregistreerd als club!

De club is geregistreerd bij 'Zambia Agency for Persons with Disabilities', een overheidsinstantie die initiatieven als deze begeleidt en controleert. Zij zullen ter plekke in de dorpen de projecten gaan inspecteren, zodat iedereen er zeker van kan zijn dat er op een eerlijke en juiste wijze met geld en middelen omgegaan word. 

Als Pearl foundation zijn wij onder de indruk hoe deze groep mensen, onder aanvoering van onze contactpersoon Prudence, niet hebben opgegeven in tijden dat het moeilijk was. Ze hebben veel energie gestoken in het afmaken van de zo gewenste registratie, ook nu wij zelf niet meer ter plaatse zijn om hen hierin te stimuleren. 

Dit goede nieuws zet voor ons als  sponsor de deur open om op een veilige wijze steun te kunnen bieden. We blijven met deze mensen meeleven en hopen op een goede voortgang!

Ten slotte nog een paar mooie woorden van Prudence: ''The people are very grateful to you both and the donors and working hard to make the project a success.  They are grateful that you have opened their eyes to even government concern for them.''

 

Het certificaat!Het certificaat!