U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wilt u op een of ander wijze een bijdrage leveren aan het mooie werk in Zambia? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of pearlfoundationzambia@gmail.com! 


1. Doe een gift! Financiële steun is van harte welkom. U kunt ervoor kiezen een algemene gift te geven, wij maken dan de beslissing waar geld op dat moment het meest gewenst is. U mag er ook voor kiezen een specifiek project te steunen!

U komt uw bijdrage overmaken op IBAN nummer NL19 INGB 0006445328 t.n.v. Pearl foundation + evt. specifieke doel.  
Ook kunt u uw gift voor minimaal 5 jaar vastleggen, zodat deze volledig aftrekbaar is. Lees er hier meer over.

Coaching van leerkrachten op Makeni Ecumenical CentreCoaching van leerkrachten op Makeni Ecumenical Centre

3. Bestel ansichtkaarten via onze webshop.

 

4. Vrijwilligerswerk in Afrika? Heeft u of heb jij altijd al gedroomd van werken in een Afrikaanse gemeenschap, neem dan contact op. Wij hebben goede banden met de projecten in Zambia die wij ondersteunen en kunnen een bemiddelende rol spelen in vraag en aanbod van vrijwilligers. 

 

5. Organiseer een sponsoractie! Wilt u een keer helpen bij een sponsoractie? Vindt u het leuk om spullen van Pearl Foundation op een markt te verkopen? Heeft u een leuk idee om geld op te halen? Neem contact met ons op! 


4MORGEN Logo

4. Shop online! Website www.4morgen.org is verbonden aan bijna 1000 webshops. Doe uw online aankoop en wij krijgen een percentage van het aankoopbedrag overgemaakt!